Lumea Cafelei • Cafea exceptionala si echipamente de cafea pentru casa, birou, Horeca sau vending.

  Aparate de cafea, cafea, accesorii si produse pentru vending

  APARATE DE CAFEA, TOATE TIPURILE DE CAFEA, CEAI, CIOCOLATA, ECHIPAMENTE, ACCESORII SI PRODUSE PENTRU VENDING

  Aparate de cafea Lumea Cafelei
  Cafea macinata in portafiltru • Aparate de cafea profesionale• Gama larga de produse • Calitate superioara in toate segmentele de pret • Lumea Cafelei
  Paduri de cafea. Monodoze de cafea. Aparate de cafea pentru monodoze
  Capsule de cafea. Aparate de cafea pentru capsule
  Lumea Cafelei • Cafea boabe, cafea macinata, capsule, monodoze, aparate de cafea, accesorii

  Pentru iubitorii de cafea buna, am creat LUMEA CAFELEI – un mod usor de a comanda cafea, aparate de cafea si alte produse asociate, pentru afacerea ta, pentru casa sau birou.

  Vrem sa oferim cele mai bune servicii. Pentru aceasta, ne asiguram in permanenta ca avem stocuri mari, livrarea este rapida iar preturile sunt excelente!

  Oferim cafea de cea mai buna calitate, cafea ideala pentru aparatele de cafea profesionale sau pentru acasa, bauturi instant si alte produse asociate, de la marci europene, lideri de piata in Europa si nu numai, ale caror nume sunt o garantie a calitatii, gustului, aromei si valorii adaugate. Vindem cafea boabe si cafea rasnita – doar marci special selectate dintr-un portofoliu extins.

  Oferim si cafea la doze – capsule si monodoze de hartie („paduri de cafea”). Acestea pastreaza prospetimea si calitatile cafelei proaspat rasnite, sunt foarte usor de folosit si permit prepararea unui espresso rafinat in doar cateva secunde. In plus, aici gasesti si aparate de cafea dedicate capsulelor si monodozelor – portabile, practice si fiabile.

  In magazinul LUMEA CAFELEI veti gasi si cafea solubila, ciocolata calda, ceai, cappucino cu diverse gusturi si arome, produse 3 in 1, lapte, indulcitori, dar si produse adiacente: pahare de hartie sau pahare de plastic, seturi de cani pentru cafea (din portelan sau sticla), servetele si alte accesorii, pentru o pauza de cafea perfecta.

  ATUURILE NOASTRE: GAMA COMPLETA, STOCURI MARI, LIVRARE PROMPTA, PROFESIONALISM

  CAPSULE CAFEA

  Capsulele de cafea sunt potrivite pentru utilizarea in orice cafenea, bar, restaurant, hotel, casa sau birou.

  In magazinul Lumea Cafelei gasiti o gama larga de capsule de cafea compatibile cu toate tipurile de aparate de cafea: Espresso Point, Lavazza Blue, A Modo Mio, Nespresso, Dolce Gusto.

  CAPSULE CAFEA

  PADURI CAFEA

  MONODOZE CAFEA

  Monodozele de cafea fac ca prepararea cafelei sa fie extrem de usoara si rapida. Monodozele sau padurile de cafea sunt compatibile cu toate aparatele de cafea noi, pe diametru 44mm. In magazinul nostru gasiti o varietate de monodoze sau paduri de cafea, marcile: Covim, Pera, Miko, Garibaldi, Puro si Vandino.

  CAFEA BOABE

  Puteti alege cafea boabe, de calitate premium, in pachete convenabile, pentru casa sau birou. Varietatea produselor noastre va ofera optiunea de a alege combinatia care se potriveste cel mai bine gustului dumneavoastra.

  CAFEA BOABE

  APARATE DE CAFEA

  APARATE DE CAFEA

  Magazinul Lumea Cafelei va pune la dispoziție aparate de cafea profesionale, potrivite pentru orice cafenea, bar, restaurant, hotel, casa sau birou. Toate aparatele de cafea pe care le oferim pot transforma fiecare ceasca de cafea intr-un moment de neuitat.

  WWW.LUMEACAFELEI.COM apartine companiei S.C. LUMEA CAFELEI S.R.L. Compania are multi ani de experienta in vanzarea de produse consumabile catre operatorii de vending din toata tara, fiind distribuitor al unor marci renumite ale industriei de vending, alaturi de experienta dobandita in domeniul Ho.Re.Ca. Oferim o varietate de cafea, aparate de cafea, accesorii si produse pentru vending, alaturi de solutii pentru birouri, diverse institutii sau alte locatii. Lucram cu produse de cea mai buna calitate, ale marcilor europene de top, lideri pe piata din Romania si Europa.

  Viziunea noastră: Oferirea celor mai bune produse si servicii.

  Avantajele care ne deosebesc sunt calitatea si profesionalismul ridicat, la preturi exclusive.

  Lumeacafelei.com este certificat pentru a va oferi siguranta completa pentru cumparaturi online. Produsele sunt livrate de catre compania de curierat Urgent Cargus in termen de doua zile lucratoare de la primirea platii. Intreaga echipa lumeacafelei.com si compania LUMEA CAFELEI va doresc cumparaturi placute!